Communicatie coaching


Zorgt de manier waarop jij communiceert wel eens voor problemen, wil je dat graag aanpakken maar weet je niet hoe? Ik ben NLP Master Practitioner en opgeleid als Master Coach of Strategic Intervention. Door middel van communicatiecoaching kan ik je laten ontdekken wat sturend is voor jouw communicatie met anderen, zodat je het zelf actief kunt veranderen voor een beter resultaat.

Als twee mensen elkaar tegenkomen, privé of in een werkomgeving, verloopt de communicatie niet altijd soepel. Dat komt omdat ieder mens door zijn of haar eigen ‘filter’ naar de wereld kijkt en een eigen realiteit heeft. Dat filter wordt onder andere gevormd door normen en waarden, overtuigingen, zelfbeeld en verwachtingen. Komt jouw realiteit niet overeen met die van een ander, dan resulteert dat vaak in onbegrip, irritatie of zelfs ruzie. Met familieleden, je eigen partner, je (puberende) kinderen, je collega’s of je werknemers.

Wil je een beter resultaat bereiken van je communicatie met anderen? Maak dan een afspraak. Ontdek samen met mij wat sturend is voor jouw communicatie en verander het actief! Mijn expertise:

  • Communicatie coaching
  • Coaching op gedragscriteria
  • Relatiecoaching
  • Results coaching
  • Executive coaching