Word je met enige regelmaat gevraagd een column, speech, blog of notitie te schrijven, maar ontbreekt het je aan inspiratie, tijd of creativiteit? Roep dan de hulp in van een professionele tekstschrijver die als ‘ghost writer’ in jouw naam teksten schrijft of jouw teksten herschrijft of redigeert.

Ghost writing

Voor columns of blogs is ghost writing een mooie oplossing. Bij ghost writing neemt de tekstschrijver het schrijfwerk van je blog of column volledig voor zijn of haar rekening. Ideaal voor ondernemers, directieleden, voorzitters, leidinggevenden of CEO’s die hun briljante ideeën en visie willen delen met de wereld in jaarverslagen, vakbladen of personeelsbladen, maar die geen tijd hebben of niet voldoende zijn onderlegd in de kunst van het schrijven.

Schrijven voor schrijvers zonder ego

Bij ghost writing schrijft een tekstschrijver – voorafgegaan door een persoonlijk interview – in jouw naam een tekst. Ghost writing vereist bijzondere eigenschappen van de tekstschrijver omdat die als het ware in jouw huid kruipt. De tekstschrijver is jouw stem en kiest precies die toon en woorden die herkenbaar zijn voor jou. Bij de een is dat bloemrijk, bij de ander kort en krachtig, gedetailleerd of juist met een hoog abstractieniveau. Afhankelijk van het doel, de ontvanger en het medium. De tekstschrijver moet niet alleen goed kunnen luisteren, hij of zij moet ook verschillende schrijfstijlen beheersen en zich goed kunnen inleven. Ghost writing wordt ook wel gekscherend ‘schrijven voor schrijvers zonder ego genoemd’ omdat een ander er met de credits van de geschreven tekst vandoor gaat. Heb jij behoefte aan iemand die jouw ideeën en visie in woorden kan vatten? Stuur dan een e-mail naar info@limona.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Share your thoughts!