Over Limona


Taal vormt een essentieel onderdeel van mijn werk. Het is écht mijn passie omdat het ons vaak meer beïnvloedt dan we in de gaten hebben. Schrijven, luisteren, spreken; communicatie verbindt! Wat we tegen onszelf zeggen heeft een direct effect op ons gedrag en het geschreven en gesproken woord op de mensen met wie we communiceren.

Ik ben Loes van Oosterhout-Iedema en ik woon en werk in de regio Utrecht. De afgelopen 16 jaar heb ik voor diverse opdrachtgevers gewerkt als freelance communicatieadviseur, tekstschrijver, bedrijfsjournalist, (web/eind)redacteur, coach en executive assistant. Onder andere voor HEINEKEN Nederland, HEINEKEN International, Claris Zorggroep, Miele Nederland, VLEHAN, HeadOffice (Sanoma), Klaverblad Verzekeringen, Eneco, Stedin, Bouman GGZ, Digital Spirit Media, Initworks en De Communicatietrainer.

In 2017 maakte ik voor Mensen Met Een Missie een reportersreis naar Uganda om verslag te leggen hun plaatselijke projecten. Een prachtig avontuur! Lees de blogs die ik daarover schreef op deze pagina van 100 reporters.

Trots ben ik ook op GRIJS Magazine, hét inspiratiemagazine voor 70+, dat ik samen met twee andere ZZP’ers maakte. Helaas bleef het bij een dummy! Bekijk hier het filmpje van de onthulling: